Vila Alexandra, Limenas

Vila Alexandra, Limenas  

Thassos, Grecia
Thassos, Limenas
de la
EUR2703EUR
2 adulti
Localizare: in statiunea Limenas / Thassos Town, zona cu vile, la 200 m distanta de plaja cu nisip Tarsanas.
Veti fi fermecati de la primul pas de gradina imensa, cu flori, maslini si palmieri, la umbra carora sunt aranjate mese cu scaune, fotolii de plaja, leagane pentru copii, gratar bine organizat. Exista posibilitatea de parcare langa vila. 
Vila lucreaza in sistem autogospodarire si include lenjerie, prosoape, consumabile (hartie igienica, sapun), curatenie de 2 ori pe saptamana. 
Vila Alexandra are o bucatarie comuna bine dotata, cu ustensile si echipamente de gatit si o terasa acoperita, spatioasa, amenajata cu mese si scaune.  
Camerele sunt primitoare, dotate fiecare cu baie proprie cu dus, aer conditionat inclus in pret, pat dublu sau 2 paturi,  dulap, 2 noptiere, oglinda cu masuta si scaun, o masuta adiacenta, frigider mic, TV cu ecran plat, WI-FI, balcon mare, spatios amenajat cu scaune si masa.
Numar camere disponibile = 6, din care, 3 camere DUBLE 2-3 capacitate maxima 2 adulti + 1 copil 0-5 ani si 3 camere DUBLE 2-4 capacitate maxima 3 adulti (al 3-lea pat este extensibil) + 1 copil 0-5 ani (gratuit, fara pat suplimentar).


vezi mai multe