VACANTE Externe / Bulgaria 2018

Litoralul bulgar este lung si spectaculos, formatiunile de pe litoralul Marii Negre incanta privirea si creaza legende. Farurile medievale care strajuiesc tarmul, frumosul Palat al reginei Maria si chiar un orasel medieval (Nessebar) ascuns in inima litoralului bulgaresc imbie la calatorii si dorinta de a descoperi noi frumuseti, de a admira noi plaje si de a face baie in apa cristalina a Marii Negre.

     Primul aspect legat de plaje este ca sunt foarte multe plaje in Bulgaria. Marea lor majoritate fiind de nisip, unele o imbinatie de nisip si pietre mari sau faleza, care creaza conditii propice pentru dezvoltarea unei bogate si frumoase fauna marine – perfecta pentru a fi admirata de catre scufundatori. In continuare vor fi prezentate cele mai cunoscute plaje de pe litoralul bulgaresc, cu cateva mentiuni:Destinatii - Bulgaria 2018

Nisipurile De Aur

Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este una din cele mai mari si mai cunoscute statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Situata la 13 km de Albena si la 17 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata.

LINKURI UTILE ASISTENTA ONLINE CONTACT

Protectia consumatorilor - A.N.P.C

Despre noi

Contract cu turistul

Licenta de turism

Polita de asigurare

Brevet de turism

YAHOO


FACEBOOK

SKYPE
Buzau, str. Obor, bl. 1, ap. 3
CIF RO8275155
RC J10\255\1996
Licenta de turism 4262\07.04.2010

 office@antictour.ro© 2013, Antic Tour | Website realizat de Polysoft